Yığılca Orman İşletmeden 100 fidan dağıtımı

featured
service

Düzce’nin Yığılca ilçesinde Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü tarafından fidan dağıtımı yapıldı.

Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri cumhuriyetin 100.yılı kapsamında ilçe merkezinde 100 kestane fidanı dağıtımı yaptı.

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamaları Yığılca’da coşkuyla devam ediyor. Cumhuriyetin 100. yıl kutlamaları nedeniyle Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü’de müdürlüğü tarafından, Yığılcalı vatandaşlara ücretsiz olarak kestane fidanı dağıtıldı. İlçe merkezinde düzenlenen etkinlikte vatandaşlar kestane fidanlarına yoğun talep gösterdi.

 Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü’nce Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılan kestane fidanlarından alan vatandaşlar; ‘’Kestaneyi çok seviyoruz. Bu sıralar verim olmuyor. Bu tür fidan dağıtımı organizasyonları sayesinde kestane ağacının popülasyonunda artış sağlanabilir. Bu artış da bizim gibi orman köylülerine ilaç niyetine gelecektir. Yığılca Orman İşletme Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederiz.’’ ifadelerini kullandı.

2
mutlu
Mutlu
3
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca Orman İşletmeden 100 fidan dağıtımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 1 Kasım 2023, 21:51

    Köylere dagıtım yapılsa daha güzel olur kimsenin haberi olmuyor.

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!