MMA sporcusu Halil Amir’in rakibi İsviçreli Maurice Abevi

featured
service

Türk karma dövüş sanatları (MMA) sporcusu Halil Amir, İsviçreli Maurice Abevi ile 22 Nisan Cumartesi günü karşı karşıya gelecek.

“One Championship” adlı karma dövüş sanatları kuruluşu tarafından yapılan açıklamaya göre, bugüne kadar çıktığı 8 maçın tamamını kazanan 28 yaşındaki Halil Amir, bu kez zorlu bir rakip karşısında ringe çıkacak.

Tayland’ın başkenti Bangkok’taki Lumpinee Boks Stadı’nda 22 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek hafif sıklet müsabakasında, Halil’in rakibi, 2021 Ulusal Dövüş Şampiyonası (NCA) serisini kazanan İsviçreli Maurice Abevi olacak.

Ülkesinde iki turnuvadan kupayla ayrılan 22 yaşındaki İsveçli Abevi de yenilmezlik serisini (6 maç) bu müsabakada korumaya çalışacak.

Halil Amir, geçen yıl ekim ayında çıktığı son maçta, hafif sıklet sıralamasında o dönem üçüncü sırada yer alan Rus Timofey Nastyukhin’i ikinci rauntta teknik nakavtla yenerek adından söz ettirmişti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
MMA sporcusu Halil Amir’in rakibi İsviçreli Maurice Abevi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!