Yedigöller grup yolu unutuldu mu?

featured
service

Yedigöller grup yolu üzerinde bulunan ve Yığılca’nın en uzak köyü unvanını taşıyan Yaylatepe köyü yolu yıllardır bakımsız. Her yıl Yedigöller grup yolu için siyasetçiler çıkıp çıkıp açıklama yapsalar da yapılan çalışmalar yetersiz kalıyor.

Yedigöller’e yaklaşık 8km uzaklıkta bulunan ve turizm yolu olarak adlandırılan grup yolu üzerinde bulunan köy yolu bakım istiyor. Yıllardır çalmadığı kapı bırakmadığını dile getirerek, canlı yayın açıp yolların durumunu gösteren muhtar Toprak, “artık burası yol değil patates tarlası” dedi.

En azından stabilize bakımlarının yapılmasını istediğini dile getiren Toprak, şu ifadelere yer verdi.

“Göreve geleli 2 yıldan fazla oldu. Muhtarlığa başladığımdan beri anlatıyorum. Yedigöller grup yolu 81 ilin gelip geçtiği yol diye. Türkiye’nin göz bebeği olan Yedigöller’e buradan geçiliyor.

Yol olmayan yere gidilir mi. Bir gelen bir daha gelmiyor. Bu köyün muhtarı yok mu diye soruyorlar, muhtarı olsak ne olacak. Gitmediğim, çalmadığım kapı kalmadı. Bu yolun böylemi olması gerekiyor. Siyasetçilerimiz, devletimiz nerede. Şuan burası yol değil patates tarlası gibi. Bu yolun böylemi olması gerekiyor. Bana desinler ki şuraya başvur valla gideceğim. Bırak turizm için gelen gidenleri ben köyüme şahsi arabamla gelip gitmeye utanıyorum. Şuan burası benim köyüme 10 kilometre. 15 Yıl önce vekaleten muhtarlık yaptığım dönemde soğuk asfalt yaptılar. Daha da bir şey olmadı. Ben asfalt istemiyorum. Bırakın asfaltı dolgularını barı yapın. Biz stabilizede toza da razıyız. Köstebek yuvası gibi her yer. Nerede kaldı bizim turizm yılımız. Anlatacak kelime bulamıyorum artık bu yol yüzünden. Ne zamana kadar bu böyle gidecek. Yedigöller turizm yolu için deyin ki muhtar bu böyle olması gerekiyor valla bir şey demeyeceğim. Biz alıştık ama dışarıdan gelen vatandaşa yazık onlara bari acıyın. Yedigöller yolu değil de tarla yolu deseniz daha doğru olacak. Şuan tarla yolumu önemli bu yol mu önemli. Düşünün bir yangın çıktı. Nasıl müdahale edilecek. Hangi araç istediği saatte gelecek. Bu yolda gelemez, yürümez.  Hatalıysam desinler ki muhtar sen hatalısın. Senin yolun düzgün desinler bende çıkıp özür dileyim. Artık sabır taşımız çatladı” dedi.

3995 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yedigöller grup yolu unutuldu mu?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam