Gökçeağaç köyünde gençlerin hayali gerçek oluyor

featured
service

Gökçeağaç köyünden ilk olarak harekete geçen 10 genç arkadaş hedeflerine ulaşıyor.

Bu kapsamda Hasan Kara, Sinan Kahraman, Cüneyt Kıbrıs, Ahmet Bostan, Göksel Koç, İbrahim Kanat, Kerim Bostan, Yasin Kanat, Bünyamin Altıay ve Ersan Çolak yıllardır hayalleri olan top sahası hedeflerine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Alanda çalışmaların başlayacağını dile getiren gençler, “Yıllardır hayalini kurduğumuz Gökçeağaç köyünde top sahası yapımı için harekete geçtik. Bizleri bu konuda muhtarımız, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürümüz, köyümüz nüfusuna kayıtlı olup dışarıda ikamet eden vatandaşlarımız ve köylülerimiz bizlere maddi ve manevi olarak sahip çıktılar. Bizlerde onların bu güvenini boşa çıkarmayacağız. Köyümüzde hayalini kurduğumuz top hasası çalışmaları başlayacak. Biz başta olmak üzere gençlerimize sahip çıkarak hedefimizin kaynaşma ve madde bağımlılığından uzak tutmak olacaktır. Sportif aktiviteler canlandırılarak köyümüzde bu tür girişimlerin başlamasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gökçeağaç köyünde gençlerin hayali gerçek oluyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!