Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Yıldız’ın ölümü ile ilgili kaza mı? intihar mı? soruları gündeme geldi. 

Şanlıurfa 20. Tugay 3. Hudut Alayı 2. Hudut Taburu 5. Hudut Bölüğü Tekçe hudut karakolunda erbaş olarak askerlik yapan 21 yaşındaki Soner Yıldız’ın ölümü ailesini yasa boğdu. 

Sabah erken saatlerde baba ocağına ulaşan haberin ardından sosyal medyada açıklamalar yapan Yıldız’ın yakınları, “Gecenin 2 buçuğu evimize ateş düştü. Küçük oğlum Soner Yıldız askerde hayatını kaybetti. Başımız sağolsun” ifadelerine yer verdiler. 

Yaşanan olay ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Ancak edinilen bilgilere göre, Soner Yıldız’ın devriye esnasında sigara içmek için arkadaşlarından ayrıldı. Sigara içtiği yerden silah sesi gelmesi üzerine olay yerine giden silah arkadaşları, Yıldız’ı yaralı olarak buldu. Hastaneye kaldırılan Yıldız’ın doktorların bütün müdahalesine rağmen kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi. Şanlıurfa da otopsisi tamamlanan Soner Yıldız’ın naaşı memleketi Yığılca’ya karayolu ile gönderileceği belirtildi.

Olayın intihar mı yoksa kaza mı olduğu yapılan soruşturma sonrasında netlik kazanacak.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam