Kuşcu, Yığılca Balını Anlattı – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

     Yığılca’lı dizi oyuncusu Sezgin Kuşcu katıldığı “Doktorum Yanımda” programında tüm Dünya’yı etkisi altına alan Korona virüsten Yığılca balı, cevizi ve fındığı ile korunduğunu söyledi. 

Birbirinden farklı reyting rekorları kıran dizilerde rol alan Sezgin Kuşcu, tv programını izleyenlerin dikkatini çekerek Yığılca balını ön plana çıkardı. 

Bilindiği gibi bal, propolis gibi arı ürünleri korona virüse karşı vücudun direncini artırıyor ve korunmaya yardımcı oluyor.

Her girdiği ortamda Yığılca ve Düzce’den övgü ile bahseden Kuşcu tam bir Yığılca aşığı. Memleketini katıldığı her platformda dile getirerek Yığılca’nın turizm bölgelerini sıralamaya çalışan Kuşcu, Yığılca balı ve arısını da unutmuyor. 

Programda konuşan Kuşcu, “ Yığılca küçük bir yer ama doğa ile iç içe. Bizim ilçemizin meşhur bir balı var. Biz bal, fındık ve ceviz ile beslenmemize önem verdik. Kalabalık ortamlara girdiğimiz de de çift maske kullandık. Balımızda katkı olmadığı için sıkıntı yaşamadık. İstanbul da yaşıyorum ama pandemi döneminde ilçemizde kaldım. Bu dönem bu ürünlerle beslenmek korunmamızda bizlere yardımcı oldu” dedi.

6635 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kuşcu, Yığılca Balını Anlattı – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam