İYİ Parti’den Yığılca Ziyareti – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Yığılca’da sivil toplum kuruşları, esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunan partililer son olarak Yığılcanın Sesi Gazetesine ziyarette bulundu.

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Genel İdare kurulu üyesi Süleyman Sırrı Özdolap,  Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz, İyi Parti İlçe Başkanı Hüseyin Temizel ve yönetim kurulu ile birlikte yapılan ziyarette gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuldu.

 İl Başkanı Yunus Özay Er, “İYİ Parti olarak söz veriyoruz , gençliğinden yaşlısına kadar her kademede parti yönetimlerimizle bu karanlık günleri aydınlığa kavuşturmak , İYİ’lik güneşini bu ülkenin üzerine doğurmak için gece gündüz çalışacağız. Yığılca ilçemizde genel sorunlar hakkında başkanlarımız ve vatandaşımız ile görüş alışverişinde bulunduk. İlçenin kalkınması için elimizden geleni yapmaya söz veriyoruz” dedi.

Genel İdare kurulu üyesi Süleyman Sırrı Özdolap, “Yığılca-Düzce yolu yapımı devam ediyor. Ancak çok geç kalınmış bir proje. Bunun yanı sıra Türkiye’de turizm konusunda önemli bir yere sahip olan Yedigöller yolu Yığılca ilçemizden geçmektedir. Bunun ilçe ekonomisine çok katkısı olacaktır. Yığılca Yedigöller yolumuzun bir an önce iyileştirilerek kullanıma açılması gerekiyor. Hali hazırda yolumuz mevcut ancak genişletilerek asfaltının yapılması yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekecektir. Bunu yanı sıra ilçede birçok sıkıntı ile karşılaştık. Halkımız ile sohbet edip başkanlarımızdan bilgi aldık” dedi.

Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz, “Sayın genel başkanımız Çarşamba günü Düzce ziyareti gerçekleştirdi. Bizlerde iki milletvekili ve genel idare kurulu üyemiz ile birlikte dün dolaştık. Şehir merkezimizde oda başkalarımız ve halkımız ile bir araya geldik. Sorunları dinledik. Amacımız bu sorunları değerlendirip mecliste dile getirmek. Çözüm yolları bulmak ve vatandaşın sorularını yerinde dinlemek için dolaşıyoruz. İyi Parti’ye halkımızın teveccühü her geçen gün artıyor. Yığılca ilçemiz ihmal edilmiş bir ilçe olduğunu görüyoruz. İnşallah ilçemizin içine düştüğü bu durumu bende mecliste dile getireceğim” dedi.

 

Yapılan ziyarette bu yıl içerisinde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Yığılca ziyareti yapabileceği de gündeme geldi.

5847 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ Parti’den Yığılca Ziyareti – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!