Düzce Üniversitesi İle Safir Koleji Arasında Protokol İmzalandı

featured
service

Üniversitemiz Rektörlük makamında düzenlenen protokole; Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Safir Koleji adına ise Kurucu Temsilci Cemil Keskin imza attı. İmza töreninde Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koç ve Düzce Safir Koleji temsilcileri de yer aldı.

İki yıl sürecek olan bu protokolle; anaokuluna, ilkokula ve ortaokula devam eden çocuklar; bilimsel düşünce ve davranışlarla estetik değerleri birleştiren,  üreten,  problem çözen ve Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla, kurulan Çocuk Üniversitesi bünyesindeki programlar doğrultusunda desteklenecek.

Çocukların eğitimine ve kişisel gelişimine önemli katkı sağlayacak protokolde; Düzce Üniversitesi bünyesinde çocuklara yönelik düzenlenecek etkinliklere katılabilmeleri, Düzce Safir Koleji’ne ait atölyelerin geliştirilmesi ve desteklenmesi gibi planlanan çalışmalar da yer alıyor.

6380 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce Üniversitesi İle Safir Koleji Arasında Protokol İmzalandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam