Jandarma Trafik, Kaçak Avcıları Yakaladı

featured
service

Ekiplerin trafik kontrolü yaptığı sırada kaçak avcılık yapmış kişiler jandarmanın engeline takıldı.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“24.01.2021 günü saat:20.20 sıralarında, Üçyol köyü köy yolu üzerinde icra edilen TRAFİK görevi esnasında, Düzce İl Jandarma Komutanlığı, Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı Jandarma Trafik Tim Komutanlığı tarafından durdurularak kontrolü yapılan F.Ç. isimli şahsın sevk ve idaresindeki 81 .. … Plakalı araç içerisinde avlanmış halde yakalanan; 1 adet Angut kuşu, 5 adet ördek, 7 adet güvercin ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği gerekli idari işlemlerin yapılması için Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne teslim edilmiştir”

Milliparklar Cezai İşlem Uyguladı

Düzce Doğa Koruma ve Milli Parklar Ekiplerinden “kişiye avlanma izin belgesi olmaması, yasak günde av yapması, haznesi 2 fişek ile sınırlandırılmayan tüfekle av yapması, koruma altındaki türü (Angıt Kuşu) avlaması ve avlanma miktarları üzerinde av yapması nedeniyle 3.594,00 TL idari para cezası, toplam 13 adet kuş için ise 10.284,00 TL tazminat bedeli uygulanmıştır” denildi. 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Jandarma Trafik, Kaçak Avcıları Yakaladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam