8 Saatlik Ameliyatla Yaşama Tutundu!

featured
service

Düzce ve bölgesine nitelikli ve kaliteli sağlık hizmeti sunan Düzce Üniversitesi Hastanesi, başarılı ameliyatlara yenilerini eklemeye devam ediyor. Sarılık, karın ağrısı, şişkinlik ve kaşıntı şikâyetleri bulunan ve Düzce Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan tetkiklerde safra yolu kanseri tanısı konulan Fatma Akalın (65),  zorlu ve kritik bir ameliyata alındı.  Düzce Üniversitesi Hastanede titizlikle gerçekleştirilen 8 saatlik ameliyat sonrası takiplerine devam edilen hasta, sağlıkla taburcu edildi.

Düzce Üniversitesi Hastanesi’nde ilk kez gerçekleştirilen safra yolu kanseri (Kolanjiyokarsinom) ameliyatı süreci hakkında bilgiler veren Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kemal Peker,  “Hastamız Mekanik İkter ( Sarılık ), karın ağrısı, şişkinlik ve kaşıntı şikâyetleri ile kliniğimize müracaat etti. Hastaya yapmış olduğumuz tetkikler neticesine, safra yolları kaynaklı safra sıvısının akışını engelleyen, Klatskin Tümörü – Kolanjiyokarsinom (Safra Yolu Kanseri) olarak tanımlanan hastalık halinin mevcut olduğunu tespit ettik. Tetkiklerinde kitlenin rezektabıl olduğunu değerlendirdik. Ameliyat öncesi hazırlıklarımızı tamamladıktan sonra hastamızı ameliyata aldık. Yaklaşık olarak sekiz saat süren bir ameliyat neticesinde kitleyi tanımlanmış cerrahi prosedüre uygun şekilde total olarak rezeke ettik.  Ameliyat sonrası 14 günlük takip neticesinde hastayı taburcu ettik. Bugün kontrollerini yaptık. Kontrollerinde herhangi bir problem görmedik. Hastamıza, hayatında sağlık ve mutluluk diliyorum.” dedi.

Ameliyat sonrası sağlığına kavuşmanın mutluğunu yaşayan Akalın, ameliyatının iyi geçtiğini ifade ederek Doç. Dr. Peker ve ekibine teşekkürlerini iletti.

6245 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
8 Saatlik Ameliyatla Yaşama Tutundu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!