Ekipler sahada, mücadele devam ediyor

featured
service

Yığılca kaymakamlığı ve Yığılca belediye ekipleri karla mücadeleye devam ediyor. Kapanan ilçe merkezinin trafiğe açılmasının ardından köy yollarında çalışmalar devam ediyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yığılca Kaymakamı Abdullah Kurt, “Değerli hemşehrilerim;

Karla mücadele çalışmalarımız çok yönlü devam ediyor. 39 köy 4 mahalle ve 26 köy altı yerleşim birimlerimiz için planlama yaptık yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Gece boyu da çalışmalar devam edecektir. Acil müdahale gerektirecek durumlar haricinde program dahilinde hareket ediyoruz.

İlçenin muhtelif yerlerinde sokak hayvanları için mama bırakıldı, kuşlar için yemler serpildi.

Siz değerli vatandaşlarımızdan istirhamımız her hangi bir endişeye mahal vermeden, yağan kar sevinciyle covid tedbirlerini ihlal etmeden, komşularınızı gözetip zor durumda olanları bize bildirerek, yine sokağınızdaki canlıları gözeterek, gözetemeyecek durumdaysanız bizleri muhtarınız aracılığla haberdar ederek bize destek olmanız.

Tekrar yinelemekte yarar var;kar yağışı devam ediyor kısa süreli yollarımız kapalı kalabilir evinde hastası olan,yolların kapalı olmasından;evinde gıda veya yakacak problemi olan bunların yokluğundan endişe duymasın kar üstünden giden paletli araç dahil yeterli aracımız var sizlerin yanındayız. Karla mücadele çalışmalarımız 24 saat esaslı devam edecek” dedi.

6987 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekipler sahada, mücadele devam ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!