Düzce Üniversitesi’nin Endüstriyel İş Birlikleri Bölge Sınırlarını Aştı

featured
service

     Merkezi İstanbul’da olan, 1989 yılında kurulmuş ve Akıllı Ev Sistemleri, Telefon Santralleri, Apartman Konuşma Sistemleri ve Telefon Cihazları gibi geniş bir yelpazede ürün üreten ve resmi olarak Ar-Ge Merkezi olan Multitek Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Düzce Üniversitesi arasında iş birliği sözleşmesi imzalandı.

İş birliği sözleşmesini; Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Multitek Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına ise Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Demirkol imzaladı. İmzalanan sözleşmeyle firma ile Düzce Üniversitesi arasında kontratlı Ar-Ge projesi yapılması, Düzce Üniversitesi Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜBİT) tarafından firmaya 3-boyutlu tasarım ve prototipleme hizmeti verilmesi ve firmanın Ar-Ge Merkezi’ne akademik ve bilimsel danışmanlık hizmeti sağlanması planlanıyor. Uzun vadede firma ile Düzce Üniversitesi arasında ortak ürün üretilmesi de planlanıyor.

Düzce Üniversitesi ayrıca firma ile sadece Elektronik Mühendisliği alanında değil, farklı disiplinlerin (Deprem Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Veri Güvenliği) bileşenlerinin de katılım sağlayacağı multidisipliner Ar-Ge projeleri yürütecek.

5569 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce Üniversitesi’nin Endüstriyel İş Birlikleri Bölge Sınırlarını Aştı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam