Yığılca’da, yeni yılın ilk gününde ekipler iş başında

featured
service

Yığılca İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekipleri tarafından ilçenin 39 köy ve 4 mahallesinde dağıtımlar yapılıyor.

Yığılca Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere yeni yılın ilk gününde ekipler tarafından koliler ulaştırıldı.

Kolileri teslim alan aileler, “Allah Devletimize zeval vermesin. Ekiplerin evimize kadar gelerek yeni yılın ilk gününde bizlere destek olması bizi çok sevindirdi. Allah razı olsun” dediler.

Konu ile ilgili Yığılca Kaymakamı Abdullah Kurt, “”Sosyal devlet olma sorumluluğumuz gereği kimseyi yalnız ve yardımsız bırakmamaya azami gayret gösteriyoruz. Üç günlük sokağa çıkma kısıtında, Vakfımızca tespiti yapılan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Vefa Destek Gurubu çalışanlarımızca gıda paketi desteğinde bulunduk. Bu süreçte halkımızın maske, mesafe ve temizlik tedbirlerine riayet ederek bizlere yardımcı olmalarını, temel insani ihtiyaçların karşılanması konusunda ise müsterih olmalarını bizlerin her daim onların yanında ve hizmetlerinde olacağımızı bilmelerini isteriz” ifadelerine yer verildi.

6365 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yığılca’da, yeni yılın ilk gününde ekipler iş başında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!