Mücadelede 71 iş makinesi, 169 personel görev yapacak

featured
service

Vali Atay’a İl Genel Meclis Başkanı Cevdet Atay ile Genel Sekreter Hayri Şen eşlik etti.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, İl genelinde Merkez ve ilçe köy yollarında yapılacak olan kar mücadelesinde 71 adet iş makinesi ve 169 adet personelin görev yapacağı açıklandı. Karla mücadele programında özellikle ulaşımın aksamaması için 24 saat görev yapılacağı bildirildi.

Vali Atay yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

 “Karla mücadele konusunda sorumlu kuruluşlarımızın aldıkları tedbirleri değerlendirmek ve varsa eksikleri gidermek için bir aradayız. Merkezde Belediyemiz ve belediye sınırları dışında İl Özel İdaremiz ve devlet yollarında Karayolları Bölge Müdürlüğü olmak üzere karla mücadelede esas çalışmaları yapacak kurumlarımız bunlardır. Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığımız da bu alanda kendi görev alanlarında sorumluluklar üstlenmiş kurumlardır. Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüz de bütün bu çalışmalarda esas verileri sağlayan kuruluşumuzdur. Memnuniyetle gördük ki kurumlarımız kış şartlarına ve karla mücadeleye hazır durumdadırlar. Bu kurumlar arasında koordinasyonu Valilik olarak biz gerçekleştireceğiz. Koordinasyon karla mücadele için çok önemlidir. Araç gereç paylaşımı ve personel ihtiyacının karşılıklı giderilmesi gibi konular çok önemlidir. Valilik olarak gerekli tedbirleri aldık ve almaya devam etmekteyiz.”

5525 kez okundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mücadelede 71 iş makinesi, 169 personel görev yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam