Birlik encümenliği seçimi yapıldı – Yığılcanınsesi Gazetesi

featured
service

Yapılan seçimde Köseler köyü muhtarı Sami Atasoy ve Yeniyer Köyü muhtarı Remzi Kır encümenliğe seçildi. Yığılca Anadolu İmam Hatip Toplantı salonunda yapılan birlik seçimine köy muhtarının yanı sıra Yığılca Kaymakamı Umut Pazarcı ve İl Genel Meclisi üyeleri Hüseyin Yılgın, Ramazan Muhterem Baltacı, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mustafa Çamlı katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan toplantı plan bütçe görüşmelerinin yapılması ile devam etti.

Köy muhtarlarının talep ve isteklerinin dinlenmesinin ardından seçime geçildi. Yapılan seçimde 4 aday yarıştı.

Muhtarın oylamaları sonucu dağılım şu gerçekleşti. Köseler Köyü Muhtarı Sami Atasoy 19 oy, Yeniyer köyü muhtarı Remzi Kır 19 oy, Mengen Köyü Muhtarı İrfan Çoban 18 oy, Tıraşlar köyü muhtarı Karahan Uğurlu 14 oy aldı.

Oy dağılımının tamamlanmasının ardından birlik encümenliğine Köseler Köyü Muhtarı Sami Atasoy ve Yeniyer Köyü muhtarı Remzi Kır seçildi.

Seçimlerin tamamlanmasının ardından açıklamada bulunan Köseler Köyü muhtarı Sami Atasoy, “Birlik seçimimiz tamamlandı. Bizim muhtarlarımız ile rekabetimiz söz konusu değildir. Bizim için önemli olan yapılacak hizmettir. Bizlerde muhtarlarımızın talepleri ve istekleri doğrultusunda elimizden geleni yapacağız. Destek olan olmayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yeniyer Köyü muhtarı Remzi Kır ise, “Seçimlerimizi tamamladık. 1 yıllık bir görevi üstlendik. Görevimizi layıkı ile yapmaya gayret göstereceğiz. Muhtar arkadaşlarımız ile herhangi bir ikilik söz konusu değildir. Bizleri bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum. ” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Birlik encümenliği seçimi yapıldı – Yığılcanınsesi Gazetesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!