Ak Parti Heyeti Yığılca’da, Köy Köy Dertleri Dinliyor

featured
service

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır’a, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Ak Parti İlçe Başkanı Dursun Albayrak, İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Yılgın ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Köylerde bulunan vatandaşlarla bir araya gelen heyet çözüm önerilerini konuştu.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Dursun Albayrak;

“Bizi bağrına basan vatandaşlarımızla gönül gönüle vererek bu cennet vatanı hedeflerine ulaştırmaya ahdettik. Gittiğimiz her yerde olduğu gibi Dibektaş’ta da gördük ki çıkmaz sokak politikaları duvara çarpıyor! Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti’nin bu topraklara yaptığı hizmetleri, geleceğin planlarını her zaman, her yerde, her dilde ve herkese anlatıyoruz. Günlük sıkıntılar üzerinden asıl hedeflerimize darbe vuracak kurnazlıklar sergileyenleri hamdolsun vatandaşlarımız çok net görüyor ve biliyor. Vatandaşımızın derdiyle dertlenmeyen buradaki gönül bağını anlayamaz. Vatandaşlarımızın 20 yıldır gösterdiği teveccüh sayesinde 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ak Parti Heyeti Yığılca’da, Köy Köy Dertleri Dinliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Yığılcanın Sesi Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!